Teletál Ételfutár banner
BEMUTATKOZÁS

A Teletál Ételfutár az ebéd házhozszállító cégek között országos szinten az elmúlt években elért eredmények alapján a legdinamikusabban fejlődő cég.


Benke Laci bácsi több évtizedes szakmai tapasztalatának köszönhetően szakácsaink rendkívül magasan képzettek, ez teszi lehetővé, hogy éttermi színvonalú ételeket szállítsunk megrendelőinknek nap, mint nap.


Cégünk mottója, hogy konkurenseinknél nagyobb ételválasztékot, kiváló minőségben és piacképes árakon kínáljuk, kifogástalan kiszolgálás mellett.


Gondosan ügyelünk arra, hogy a töretlen fejlődési tendenciánk tartósan megmaradjon. Éppen ezért minden esetben kiváló minőségű alapanyagból dolgozunk, és hétről hétre megújítjuk étlapunkon kínálatunkat.


Különösen nagy hangsúlyt fektetünk megrendelőink igényeire, észrevételeire, és igyekszünk ennek figyelembevételével is alakítani szolgáltatásunkat.

Ha még nem kóstolta ételeinket, tekintse meg étlapunkat, s rendelje meg interneten keresztül Benke Laci bácsi finomabbnál finomabb fogásait! Amennyiben kérdése merülne fel szolgáltatásunkkal kapcsolatban, keresse ügyfélszolgálatunkat!

Reméljük, hogy Önt is megrendelőink között üdvözölhetjük, jó étvágyat kívánunk!lap tetejére
Megrendelésekkel és kiszállítással kapcsolatos kérdése esetén hívja a 06 1/ 460-3663-as,
weboldalunk használatával kapcsolatban pedig a 20/778-1055-as információs telefonszámunkat.