Teletál Ételfutár banner
jelszó emlékeztető
Üdvözöljük a Teletál ételfutár honlapján! Ma 2014.08.01 Boglárka napja van. Üdvözöljük a Teletál ételfutár honlapján! Ma 2014.08.01 Boglárka napja van.
DIETETIKA
- Z6 - Cukorbetegek részére:
Ebben az ételsorban cukorbetegek számára szénhidrát tartalmat is feltüntető, cukor és méz felhasználása nélkül készült, mégis ízletes főételeket kínálunk.
- Z7 - Vegetáriánus:
Ebben az ételsorban a húsmentesen táplálkozók számára teljes értékű fehérjét is tartalmazó újdonságokat kínálunk, tiszteletben tartva a tej- és tejterméket valamint tojást is fogyasztó vegetáriánusok igényeit.
- Z8 - Kismama:
Speciálisan kialakított étrend kismamák részére, különös hangsúlyt fektetve a magas folsav tartalomra. Hiszen a „magzatvédő vitaminnak” is nevezett folsav fontos szerepet játszik a magzat idegrendszerének és szerveinek fejlődésében, s számos más jótékony hatása is van.
- Z9 - Tiszta Szívvel:
Az alacsony koleszterin és só tartalmú ételek rendszeres fogyasztása által megelőzhetőek a szív és érrendszeri megbetegedések.
Bővebben...
- Z10 - Cukormentes édességek
Ebben az ételsorban olyan desszerteket, süteményeket és tészta ételeket kínálunk, amit cukorbetegek és fogyókúrázók is fogyaszthatnak. Répacukor helyett édesítőszert és fruktózt használunk. A szénhidrát- és energiatartalmat feltüntetjük a tudatos táplálkozás érdekében.
A fenti különleges ételsorokkal kapcsolatban és más táplálkozási tanácsért
forduljon dietetikus munkatársunkhoz!

Klima Anita elérhetősége:
Tel.: 06-20-778-1549 (szerdánként 8-12 h között)
dietetika@teletal.hu

Update1.hu banner

Szállítási terület banner

Teletál Magazin banner

lap tetejére
Megrendelésekkel és kiszállítással kapcsolatos kérdése esetén hívja a 06 1/ 460-3663-as,
weboldalunk használatával kapcsolatban pedig a 20/778-1055-as információs telefonszámunkat.