Teletál Ételfutár banner
jelszó emlékeztető
Üdvözöljük a Teletál ételfutár honlapján! Ma 2014.07.25 Jakab, Kristóf napja van. Üdvözöljük a Teletál ételfutár honlapján! Ma 2014.07.25 Jakab, Kristóf napja van.
TELETÁL HÍREK

Kedves Megrendelőink!

Étlapunkat mostantól teljes képernyős méretben is megtekintheti, ha a kívánt heti étlap betöltése után a jobb felső részen található „kompakt nézet” gombra kattint. Reméljük, hogy ezzel is hozzá tudunk járulni a megrendelés leadásának megkönnyítéséhez.
SZÁLLÍTÁSI TERÜLET BŐVÍTÉSE
Kedves Megrendelőink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy szállítási területünket kiterjesztettük, így már Csempeszkopács, Cserháthaláp, Erdőkövesd, Gyöngyösoroszi, Gyönk, Lesencefalu, Nagysimonyi, Pakod, Sajónémeti, Szeremle, Tereske településekre is vállaljuk a megrendelések kiszállítását!
Információs telefonszám a weboldalunkhoz !!!
Kedves Megrendelőnk!

Amennyiben az interneten leadott megrendelésével, illetve a szállítással kapcsolatban kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1/460-3663 telefonszámon, ahol kollégáink készséggel állnak az Ön szolgálatában.

Weboldalunk használatával kapcsolatos kérdése esetén kérjük hívja a 20/778-1055 telefonszámot, ahol kollégánk technikai segítséget nyújt Önnek.

Update1.hu banner

Szállítási terület banner

Teletál Magazin banner

lap tetejére
Megrendelésekkel és kiszállítással kapcsolatos kérdése esetén hívja a 06 1/ 460-3663-as,
weboldalunk használatával kapcsolatban pedig a 20/778-1055-as információs telefonszámunkat.