Teletál Ételfutár banner
Update általános tájékoztató

A Teletál Ételfutár Kft. a 2010-es évtől készíti és szállítja az ételeket.

Hosszú, komoly munka előzte meg az update ételek kiszállításának beindítását. Hasonlóan a Teletál Ételfutár hagyományos ételeihez, itt is magas hangsúlyt fektettük a minőségre.
Kiváló alapanyagok felhasználásával kezdtük el a próbafőzéseket, teszteltük az ételeket, vizsgáltuk az eredményeket, hogy megrendelőink minél elégedettebbek legyenek.

Hisszük, hogy attól, hogy egy étel elősegíti a testsúlycsökkentést, nem kell ehetetlennek lennie. Házias ízvilágot igyekeztünk kialakítani, s minden esetben olyan alapanyagokat használunk, mely az update étrendbe a legoptimálisabban beilleszthető.

Az ételeket minden esetben dietetikus ellenőrzi, és hagyja jóvá.

Törekszünk arra, hogy minél szélesebb választékot biztosítsunk ügyfeleinknek, így a már meglévő kínálaton kívül Alakreform menüt,Egész napos menüt és Dia-Date menüt is lehet rendelni tőlünk.

És hogy miről is szól az update?


A lényege az, ami a legtöbb fogyókúra esetében nem mondható el, hogy éhezés nélkül lehet fogyni.

Nem kell lemondani kedvenc ételeinkről, nem kell éhezni, hanem csupán a napszakokra, és az ételek összetételére kell odafigyelni. Ehhez persze nem árt, ha mozgás is párosul.

Az ételeket, alapanyagokat alapvetően 3 kategóriába soroljuk.


Update 1 – bármikor ehetőek számolgatás nélkül, azonban normál mértékben. Ha csak Update1-es ételeket fogyasztunk, eredményes fogyásra számíthatunk.

Update 2 – ezt maximum délután 3-ig javasoljuk. Ez főként a súly megtartására ajánlott

Update 3 – ez csak a reggeli órákban fogyasztható, de csak abban az esetben, ha a hízást akarjuk elkerülni. Így kínálatunkban ez a kategória nem található meg.

A Teletál Ételfutár által készített és szállított ételek többségében az Update 1 kategóriába tartoznak.

Bátran fogyaszthatja a nap bármely szakában.

Próbálja ki Ön is kiváló minőségű ételeinket, tekintse meg étlapunkat a www.update1.hu oldalon, és rendelje meg heti ebédjét interneten.

Update1.hu banner

Szállítási terület banner

Teletál Magazin banner

lap tetejére
Megrendelésekkel és kiszállítással kapcsolatos kérdése esetén hívja a 06 1/ 460-3663-as,
weboldalunk használatával kapcsolatban pedig a 20/778-1055-as információs telefonszámunkat.