Cégünkről

Dietetika

Ügyfeleink visszajelzései alapján megnövekedett igény mutatkozott speciális étrendekre, melyeket Somogyi-Kovács Anita dietetikus közreműködésével alakítottunk ki.


- Z6 - Cukorbetegek részére:

Ebbe az ételsorba cukorbetegek számára fogyasztható, hozzáadott cukor és méz felhasználása nélkül készült, mégis ízletes főételeket válogattunk össze.

- Z7 - Vegetáriánus:

Ebben az ételsorban a húsmentesen táplálkozók számára teljes értékű fehérjét is tartalmazó újdonságokat kínálunk, tiszteletben tartva a tej- és tejterméket valamint tojást is fogyasztó vegetáriánusok igényeit.

- Z8 - Kismama:

Speciálisan kialakított étrend kismamák részére, melynél különös hangsúlyt fektettünk a folsavtartalomra. A folsav fontos szerepet játszik a magzat idegrendszerének és szerveinek fejlődésében, s számos más jótékony hatása is van.

- Z9 - Tiszta Szívvel:

Csökkentett nátrium tartalmú sóval és növényi zsiradékkal készült ételek, melyek rendszeres fogyasztásával megelőzhetőek a szív és érrendszeri megbetegedések.


A fenti speciális ételsorokkal kapcsolatban és más táplálkozási tanácsért forduljon dietetikus munkatársainkhoz a 06 (20) 778-1500 telefonszámon vagy a dietetikus@teletal.hu e-mail címen.