Cégünkről

Dietetikusaink

Tikk Gabriella

2015-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán dietetika szakon. Választásom azért esett erre a szakmára, mert mind a gasztronómia, mind pedig az egészségügyi vonal érdekel. Ebből adódóan egyértelmű volt, hogy a dietetikus szakma az, ami leginkább beleillik az elképzelésembe a munkáról, melyet végezni szeretnék.

Szakmai gyakorlataimat többek között a Semmelweis Egyetem klinikáin és élelmezésén, a Fővárosi és Pest Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatósági Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóságánál, valamint a Pest Megyei Flór Ferenc Kórházban szereztem.

2015 szeptemberétől a Teletál Ételfutár dietetikusa és táplálkozási tanácsadója vagyok.


Müller-Muskát Hilda

2008 nyarán végeztem dietetikusként a Pécsi Tudomány Egyetem Egészségtudományi karán. Szakmai gyakorlataimat az egyetem 400 ágyas illetve az I. sz. Belgyógyászati Klinikáján, valamint a mohácsi Kórházban szereztem.

2008 szeptemberétől egy középiskolában kezdtem el tanítani vendéglátás szakmacsoporton belül a szakmai-elméleti tantárgyakat, és a rendszeres továbbképzéseknek, egyre növekvő szakmai követelményeknek köszönhetően folyamatosan bővítettem tudásomat. 2014 júniusától két közétkeztető cégnél, majd egy bölcsödében kaptam állást, utóbbiban dietetikusként és élelmezésvezetőként rengeteg tapasztalatot szereztem kisgyermekkori táplálkozás, betegélelmezés, illetve közétkeztetés és szervezés területén.

2016 januárjától a Teletál Ételfutár dietetikusa és táplálkozási tanácsadója vagyok.


—————————

A Teletál Ételfutár dietetikusaként részt veszünk az étlaptervezésben, a kínálat színesítésében és az új ételek receptjeinek kidolgozásában.Az ételválaszték bővítésénél igyekszünk összehangolni a szakmai szempontokat megrendelőink igényeivel.Táplálkozási tanácsadóként e-mailben és telefonon keresztül is rendelkezésre állunk, hogy a különböző táplálkozással összefüggő betegséggel küzdő ügyfeleink kérdéseire válaszoljunk, tanácsot adjunk, valamint segítsünk a választásban széles kínálatunkból. Igyekszünkolyan étrendi javaslatokat megfogalmazni, melyek a mindennapokban jól hasznosíthatóak, és az ebédházhozszállítás nyújtotta kényelemmel is összeegyeztethetők.