Állítson be rendelésemlékeztetőt
Annak érdekében, hogy mindig időben, kényelmesen adhassa le ételrendelését, összeállítottunk egy emlékeztető e-mailt, amelyet kérésére minden csütörtökön vagy pénteken megküldünk Önnek.
Hogyan tudja beállítani az emlékeztető e-mailt?
1. Lépjen be fiókjába a teletal.hu vagy az update1.hu oldalán, majd kattintson a képernyő jobb felső sarkában az ADATMÓDOSÍTÁS linkre.
2. Görgessen a Rendelésemlékeztető részhez, a lenyíló menüből válassza ki, mely időpontra szeretné kérni az e-mailt, majd kattintson a Mentés gombra!
3. Az emlékeztető e-mailt ezt követően minden héten megküldjük a fiókjához tartozó e-mail címre.
4. Sőt, az e-mailben egy ún. "szundi" lehetőséget is kialakítottunk, amely a kattintástól számított 30 perc után újra figyelmeztet a rendelés időbeni leadására.
Rendelésemlékeztető beállítása
Hogyan mondhatja le az emlékeztetőt?
1. Lépjen be fiókjába a teletal.hu vagy az update1.hu oldalán, majd kattintson a képernyő jobb felső sarkában az ADATMÓDOSÍTÁS linkre.
2. Görgessen a Rendelésemlékeztető részhez és a lenyíló menüből válassza ki a Nem kérek értesítést!, majd kattintson a Mentés gombra!
Miért kaphatott automatikus emlékeztető e-mailt?
Az automatikus emlékeztető e-mailt azért találta postaládájában, mert rendszerünk úgy érzékelte, Önnek még nincsen leadott ételrendelése a következő hétre.
Az automatikus emlékeztető minden csütörtök délután kerül kiküldésre. Amennyiben szeretné lemondani ezen szolgáltatásunkat, az alábbi módokon teheti meg:
- lépjen be fiókjába a teletal.hu vagy az update1.hu oldalán, majd kattintson a képernyő jobb felső sarkában az ADATMÓDOSÍTÁS linkre; a Rendelésemlékeztető részben vegye ki a jelet az Autom. emlékeztető mellett található négyzetből, majd kattintson a Mentés gombra,
- vagy kattintson a kapott emailben a Lemondom az automatikus emlékeztetőt linkre.
Ezúton is szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy hétfői rendelése kiszállításának biztosításához, jövő heti tervezett ebédrendelését weboldalainkon péntek 16:00-ig tudja leadni.
Köszönjük és jó étvágyat kívánunk!