Cégünkről

FISKARS
az otthon minden PONTjára

A FISKARS több, mint 365 éves múltja bizonyítja elkötelezettségét a minőség iránt. Termékeik leleményesen funkcionálisak, lenyűgözően tartósak és esztétikusan ikonikusak.
Gyűjtsd velünk a megrendelt ételek mellé kapott pontokat és lepd meg Magad, kedves Családod a mindennapokat megkönnyítő, kényelmesebbé tévő kerti és háztartási eszközökkel.

info info info

Mit kell tenned, ha részt
szeretnél venni az akcióban?


Rendelj rendes ételt, gyűjts vele minél több pontot, majd válaszd ki a Neked tetsző termékeket és érvényesítsd a kedvezményt! A pontgyűjtő lap tetszés szerint, bármely termékre beváltható, amennyiben megvan a megfelelő mennyiségű pontmatrica.

Fontos

A külön pontgyűjtő felületre beragasztott pontok nem vonhatók össze. A pontok készpénzre nem válthatók, és csak PONT OTTHONRA! használhatóak fel.
Az árak forintban értendők, az Áfá-t tartalmazzák.
Kérjük, ajánld barátaidnak, kollégáidnak, szomszédaidnak a Teletál Ételfutár kínálatát és a PONT OTTHONRA! pontgyűjtő akcióját.
Ne feledd, a hetente elköltött minden 1000 Ft = 1 db PONT!

Pontgyűjtés menete

  1. Rendelj folyamatosan az akció ideje alatt, és mi a hetente nálunk elköltött minden 1000 Ft után 1 db pontmatricával jutalmazunk!
  2. Gyűjts össze 8, 16, vagy akár 28 db pontmatricát és válassz a tizenkét termék közül.
  3. Ha a szükséges pontok megvannak, a pontgyűjtő lapot pontosan kitöltve add le a futárnál a következő hét péntekén és érvényestsd a kedvezményt! A pontgyűjtő lapra egyenként 3 db termék vásárlására beváltható pontokat ragaszthatsz. Több termék vásárlása esetén, újabb pontgyűjtő lap szükséges!
  4. Az akció részleteit és részvételi szabályzatát elolvashatja
    a ide kattintva.

Pontgyűjtési időszak
2018.06.18. - 2018.08.31.