2017 szeptember 21.| 38. hét csütörtök
névnap: Máté, Mirella

Főoldali hírek

2015-ben, több mint 125.000 kilónyi adomány gyűlt össze országszerte, amelynek nagy része tartós élelmiszer volt. A Teletál Ételfutár ebben az évben is segít összegyűjteni megrendelői ajándékait, majd ezeket eljuttatja a MikulásGyárnak.

Hogyan segíthetek?

Köszönjük, ha Ön is segít! Nincs más teendője, mint az étel kiszállításakor az Ön által összeállított ajándékcsomagot átadni a futárnak. Bízunk benne, idén még több mélyszegénységben, nagycsaládban élő gyermek Karácsonyát sikerül megszépíteni, felszabadult, boldog mosolyt csalva arcukra. Ha szeretné személyesen is meglátogatni a MikulásGyár központját, 2016.12.02-22. között megteheti az alábbi címen: Budapest XIV. kerület 56-osok tere

Mire van szükség elsősorban?

A MikulásGyár elsősorban tisztító- és tisztálkodási szereket, játékokat, édességet vár adományként. De a rászorultaknak tartós élelmiszerekre van a legnagyobb szükségük! Így, amennyiben lehetősége van rá, kérjük gyűjtsön össze minél több konzervet, tésztát, lisztet, cukrot, olajat, stb... A MikulásGyár nagyon szívesen fogad játékokat, könyveket is, ám arra kéri az adományozókat, hogy csak olyan ruhákat, könyveket hozzanak, amelyeket maguk és gyermekük is szívesen fogadna.

Megtisztelő támogatását, részvételét köszönjük!