Cégünkről

Czanik Balázs


Czanik Balázs Capoeira Aerobik oktató sok éves szakmai tapasztalatát és ötleteit osztotta meg velünk, hogy a fogyni vágyó megrendelőinknek is bőséges kínálat legyen a Teletál Ételfutár étlapján.


Balázs bár még csak a harmadik X-ben van, már több mint 10 évre nyúlik vissza szakmai tapasztalata. Nyugodt lélekkel kijelenthetjük, hogy a FITNESS SZAKMA egyik legelismertebb, közkedvelt alakja. Balázs a mozgás és a helyes táplálkozás együttes jelenlétét rendkívül fontosnak tartja. Éppen ezért a Teletál Ételfutár étlapján változatos, sokszínű kínálattal szolgál azoknak, akik az egészségtudatos életmódot választják.


A Z1-Z4 sorban található ételek és a Z5-ös menü összeállításánál Balázs sok tanáccsal látott el minket annak érdekében, hogy az itt található ételek a fogynivágyók étrendjébe beilleszkedjen. Annak érdekében, hogy az ételek az egészséges életmódot is elősegítsék, illetve tápértékben gazdagok legyenek, Balázs dietetikusunkkal, Somogyi Kovács Anitával egyeztetett a részletekről. Ezen ételek alacsony kalóriaértéküknél fogva kiválóan beilleszkednek a fogyókúrázók étrendjébe, azonban épp úgy, mint Laci bácsi többi ételei, bőséges mennyiséget és házias ízeket biztosítanak megrendelőinknek.


A Z10 (hozzáadott cukor nélkül készült édességek) ételsorban olyan desszerteket, süteményeket kínálunk, amit cukorbetegek és fogyókúrázók is fogyaszthatnak.


A tartós fogyáshoz illetve az álom alakhoz azonban nem csak a helyes táplálkozás, hanem a megfelelő mennyiségű mozgás és folyadékfogyasztás is elengedhetetlen. Éppen ezért ha lehetőségünk engedi, próbáljunk meg erre is nagyobb hangsúlyt fektetni.