Cégünkről

UPDATE LOWCARB

AZ UPDATE

A Teletál Ételfutár Kft. 2010 óta készíti és szállítja az Update1 ételeket.

Hosszú, komoly munka előzte meg az update ételek kiszállításának beindítását. Hasonlóan a Teletál Ételfutár hagyományos ételeihez, itt is magas hangsúlyt fektettük a minőségre. Kiváló alapanyagok felhasználásával kezdtük el a próbafőzéseket, teszteltük az ételeket, vizsgáltuk az eredményeket, hogy megrendelőink minél elégedettebbek legyenek.

A kezdetek óta már évek teltek el, azonban mi azóta is folyamatosan azon dolgozunk magasan képzett szakácsainkkal, hogy minél szélesebb kínálatot, minél magasabb színvonalon biztosítsunk megrendelőinknek. Konyhatechnológiailag folyamatosan fejlesztünk, ezzel is igyekszünk még jobbá tenni ételeinket.

Hisszük, hogy attól, hogy egy étel elősegítheti a testsúlycsökkentést, nem kell ehetetlennek lennie. Házias ízvilágot igyekeztünk kialakítani, és minden esetben olyan alapanyagokat használunk, mely az update étrendbe a legoptimálisabban beilleszthető.

Az ételeket minden esetben dietetikus ellenőrzi, és hagyja jóvá.

Törekszünk arra, hogy minél szélesebb választékot biztosítsunk ügyfeleinknek, így a leveseken, főételeken, desszerteken kívül kétfogásos Alakreform menüt és három féle Egész napos menüt is lehet rendelni tőlünk. Az U18-as sorban található Dia-date menü kimondottan cukorbetegek részére lett kialakítva.Amit az Update ételekről tudni érdemes

Az update nem csupán egy étrend, hanem egy komplett, s folyamatosan követendő életmód. Ezen új élet és szemléletmód teljessé tételéhez ad fontos segítséget Update étlapunk kínálata.

Naponta két különböző levesből, desszertből és kilencféle főételből válogathat mindenki kedvére.

A kényelmesebb megoldást választók részére, öt napra szóló heti 2 étkezéses menüt biztosítunk, amelyet ha teljes egészében megrendel, akkor kedvezményes áron jut hozzá.

Akik szeretnék, hogy az update táplálkozással járó teendők receptek, hozzávalók, bevásárlás, elkészítés - terhe teljes mértékben lekerüljön a vállukról, azoknak egy egész heti, azaz hét napra szóló, 4 étkezéses menüt kínálunk.

Mindig igyekszünk kedves Megrendelőink igényét, véleményét, visszajelzéseit figyelembe venni, kínálatunkat ennek megfelelően alakítani, frissíteni, akár bővíteni.

Schobert Norbert, az Update módszer szellemi atyja és Rubint Réka az Alakreform életmód neves képviselője a garancia arra, hogy az általunk összeállított és elkészített ételek tökéletesen illeszkednek az általuk megálmodott életmódba.


Próbálja ki Ön is kiváló minőségű ételeinket, tekintse meg étlapunkat a www.update1.hu oldalon, és rendelje meg heti ebédjét interneten!


Amennyiben a www.teletal.hu oldalon már regisztrált, ugyanazzal a jogosultsággal be tud lépni a www.update1.hu oldalon is.