Cégünkről

Vega&Vegán ételek

Megrendeléssel kapcsolatos információk

Teljes egészében megegyeznek a Teletálnál működő gyakorlattal. Új megrendelőként kérjük, tájékozódjon a teletal.hu weboldalon, vagy kérje nyomtatott TELETÁL étlapunkat a futártól.

CSOMAGOLÁS

A Teletálnál használatos visszazárható dobozoktól eltérően, a Vega/Vegán ételek egyszer használatos, fóliázott, élektől függően esetenként osztott, mikrohullámú készülékben melegíthető dobozokban kerülnek kiszállításra.

Melegítés előtt a fóliát a sarkoknál 1-2 cm hosszan tépje fel, majd 700 Watton, 2-3 percig melegítse. Melegítés után óvatosan távolítsa el a fóliát a dobozról. A felmelegített ételt kérjük, fogyassza el, az ismételt melegítést kerülni kell!
Az ételeket minőségük megőrzése érdekében a felhasználásig tárolja hűtőben, 5 celsius fokos hőmérsékleten.

A csonthéjas gyümölcsöket tartalmazó ételekben apró héjdarabok, magvak előfordulhatnak, ezért kérjük, ezen ételek fogyasztásakor legyenek figyelemmel.

BIZTONSÁG

Az ételek ún. COOK&CHILL (főzés és hűtés) technológiával készülnek, a HACCP rendszer irányelveinek megfelelően. Az ételek hűtött tárolás mellett, amennyiben a hűtési lánc nem szakad meg, 48 óráig biztonságosan eltarthatók.

ÉTELEINK ÖSSZETEVŐIRŐL, ALLEGÉNJEIRŐL...

és számított tápértékeiről részletes tájékoztatást talál weboldalunkon - teletal.hu/etlap - az ételek mellett található i ikonra kattintva.

Amennyiben nincs internet hozzáférése, kérjen tájékoztatást dietetikus munkatársnőinktől telefonon: 06 (20) 778-1500, vagy a futártól.
Táplálkozási tanácsért forduljon dietetikusainkhoz a fenti elérhetőségen, vagy a dietetika@teletal.hu e-mail címen.

Az ételeknél feltüntetett tápértékek tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek a konyhatechnológiai eljárásokból adódóan a kiírtaktól eltérhetnek!