Diós bundában sült update csirkefalatok gyümölcsökkel (barack, alma, ananász), édesítőszerekkel
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
550.6 kcal
141.2 kcal
2,306.4 KJ
591.4 KJ
Zsír, amelyből
21.7 g
5.6 g
telített zsírsavak
3.7 g
0.9 g
Szénhidrát, amelyből
40.5 g
10.4 g
cukor
25.1 g
6.4 g
rost
12.7 g
3.3 g
Fehérje
42.0 g
10.8 g
Só
1.7 g
0.4 g
Nettó súly:
390 g
Összetevők:
csirkemell (24%), nektarin (24%), alma (21%), diabetikus ananászkonzerv (14%), tel-
jes mértékben hidrogénezett napraforgóolaj, zsemlemorzsa (búzaliszt, lisztkeverék (szója, glutén),
élesztő, étkezési só, adalékanyag péksüteményekhez és kenyerekhez:szójaliszt, lisztjavítószerek:
aszkorbinsav, enzimek (glutén)), tej, dióbél (2%), tojásfehérje lé (tojás, tartósítószer:kálium-szor-
bát), búzaliszt, lisztkeverék (szója, glutén), tojássárgája lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát),
étkezési só, édesítőszer (szukralóz, stevia, étkezési sav:citromsav, tartósítószer:kálium-szorbát),
fűszerek, aromák
Allergének:
Glutén, Szója, Tej, Tojás, Diófélék