Vega-Vegán

Megrendeléssel kapcsolatos információk

A Vega-Vegán menüsor rendelése semmiben sem különbözik a Teletálnál működő gyakorlattal. Ha új megrendelő vagy akkor a teletal.hu weboldalon, vagy a futártól kért nyomtatott étlapon tudsz rendelni.


CSOMAGOLÁS

A Teletálnál használatos visszazárható dobozoktól eltérően, a Vega/Vegán ételek egyszer használatos, fóliázott, élektől függően esetenként osztott, mikrohullámú készülékben melegíthető dobozokban kerülnek kiszállításra.

Melegítés előtt a fóliát a sarkoknál 1-2 cm hosszan tépd fel, majd 700 Watton, 2-3 percig melegítsd. Melegítés után óvatosan távolítsd el a fóliát a dobozról. A felmelegített ételt kérjük, ne melegítsd újra, az ismételt melegítést kerülni kell!
Az ételeket minőségük megőrzése érdekében a felhasználásig tárolja hűtőben, 5 celsius fokos hőmérsékleten.

A csonthéjas gyümölcsöket tartalmazó ételekben apró héjdarabok, magvak előfordulhatnak, ezért kérjük, ezen ételek fogyasztásakor legyenek figyelemmel.


BIZTONSÁG

Az ételek ún. COOK&CHILL (főzés és hűtés) technológiával készülnek, a HACCP rendszer irányelveinek megfelelően. Az ételek hűtött tárolás mellett, amennyiben a hűtési lánc nem szakad meg, 48 óráig biztonságosan eltarthatók.
Az ételeink összetevőiről és allergénjeiről valamint a számított tápértékeiről részletes tájékoztatást találsz weboldalunkon - teletal.hu/etlap - az ételek mellett található "i" ikonra kattintva. Amennyiben nincs internet hozzáférésed, nyugodtan érdeklődj a futárnál vagy pedig nyugodtan hívd fel dietetikus munkatársnőinket a 06 (20) 778-1500 telefonszámon.
Egyéb táplálkozási tanácsért szintén elérheted őket a fenti számon, vagy a dietetika@teletal.hu e-mail címen.

Az ételeknél feltüntetett tápértékek tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek a konyhatechnológiai eljárásokból adódóan a kiírtaktól eltérhetnek!


Tovább az aktuális ajánlatra

Teletál logo

Termékeket helyeztél a kosárba. Biztosan el kívánod hagyni az oldalt?

Ha elhagyod az oldalt, a kosár tartalma elveszik.Biztosan el akarod hagyni az oldalt?

Megnézem a kosarat Ablak bezárása