Dietetikusaink

Müller-Muskát Hilda

2008 nyarán végeztem dietetikusként a Pécsi Tudomány Egyetem Egészségtudományi karán. Szakmai gyakorlataimat az egyetem 400 ágyas illetve az I. sz. Belgyógyászati Klinikáján, valamint a mohácsi Kórházban szereztem.

2008 szeptemberétől egy középiskolában kezdtem el tanítani vendéglátás szakmacsoporton belül a szakmai-elméleti tantárgyakat, és a rendszeres továbbképzéseknek, egyre növekvő szakmai követelményeknek köszönhetően folyamatosan bővítettem tudásomat. 2014 júniusától két közétkeztető cégnél, majd egy bölcsődében kaptam állást, utóbbiban dietetikusként és élelmezésvezetőként rengeteg tapasztalatot szereztem kisgyermekkori táplálkozás, betegélelmezés, illetve közétkeztetés és szervezés területén.

2016 januárjától a Teletál Ételfutár dietetikusa és táplálkozási tanácsadója vagyok.Iliász Eszter

2013-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán. Szakmai gyakorlatomat a Honvédkórházban töltöttem, ahol a krónikus belgyógyászaton és a terhespatológián segítettem a dietetikusi munkát.

Rövid ideig önkénteskedtem a Budai Irgalmasrendi Kórház dietetikusai mellett tapasztalatszerzés céljából. Tanulmányaimat munka mellett végeztem: 10 évig patikában dolgoztam gyógyszertári szakasszisztensként, ez segített jobban átlátni a betegségek, gyógyszer és diéta kapcsolatát.

2018 első felében csatlakoztam a Teletál Ételfutár csapatához, hogy itt kamatoztathassam tovább egyéni tanácsadással és cukorbetegek oktatásával szerzett tapasztalatom.


A Teletál Ételfutár dietetikusaként részt veszünk az étlaptervezésben, a kínálat színesítésében és az új ételek receptjeinek kidolgozásában. Az ételválaszték bővítésénél igyekszünk összehangolni a szakmai szempontokat megrendelőink igényeivel. Táplálkozási tanácsadóként e-mailben és telefonon keresztül is rendelkezésre állunk, hogy a különböző táplálkozással összefüggő betegséggel küzdő ügyfeleink kérdéseire válaszoljunk, tanácsot adjunk, valamint segítsünk a választásban széles kínálatunkból. Igyekszünkolyan étrendi javaslatokat megfogalmazni, melyek a mindennapokban jól hasznosíthatóak, és az ebédházhozszállítás nyújtotta kényelemmel is összeegyeztethetők.

Teletál logo

Termékeket helyeztél a kosárba. Biztosan el kívánod hagyni az oldalt?

Ha elhagyod az oldalt, a kosár tartalma elveszik.Biztosan el akarod hagyni az oldalt?

Megnézem a kosarat Ablak bezárása