czanik

Ügyfeleink visszajelzései alapján megnövekedett igény mutatkozott speciális étrendekre, melyeket Somogyi-Kovács Anita dietetikus közreműködésével alakítottunk ki.

Z6 - Cukorbetegek részére
Ebbe az ételsorba cukorbetegek számára fogyasztható, hozzáadott cukor és méz felhasználása nélkül készült, mégis ízletes főételeket válogattunk össze.
Z7 - Vegetáriánus
Ebben az ételsorban a húsmentesen táplálkozók számára teljes értékű fehérjét is tartalmazó újdonságokat kínálunk, tiszteletben tartva a tej- és tejterméket valamint tojást is fogyasztó vegetáriánusok igényeit.
Z8 - Kismama
Speciálisan kialakított étrend kismamák részére, melynél különös hangsúlyt fektettünk a folsavtartalomra. A folsav fontos szerepet játszik a magzat idegrendszerének és szerveinek fejlődésében, s számos más jótékony hatása is van.
Z9 - Tiszta Szívvel
Csökkentett nátrium tartalmú sóval és növényi zsiradékkal készült ételek, melyek rendszeres fogyasztásával megelőzhetőek a szív és érrendszeri megbetegedések.

A fenti speciális ételsorokkal kapcsolatban és más táplálkozási tanácsért forduljon dietetikus munkatársainkhoz a +36 (20) 778-1500 telefonszámon vagy a dietetika@teletal.hu e-mail címen.

Tovább az aktuális ajánlatra