czanik

Benke László négyszeres olimpiai bajnok mesterszakács, mestercukrász hosszú évek óta garantálja megrendelőinknek a kiváló minőséget.


Laci bácsi mindig is fontosnak tartotta, hogy a magyar gasztronómiát világszerte megismerjék.

Ugyanakkor arra is nagy hangsúlyt fektetett, hogy a hazai ízeket, a Hungarikumokat, melyek igazi értéket képviselnek, megőrizzük, és utódainkkal megismertessük.

Éppen ezért közel két évtizedig Gundel Károly Vendéglátó Technikum tanáraként adta tovább tudását. Munkáját Kiváló pedagógus kormánykitüntetéssel ismerték el. Munkásságának sikerességét az is bizonyítja, hogy rengeteg tanítványa lett sikeres, szakmai körökben elismert szakács.

Mivel szülei is vendéglátással foglalkoztak, ez irányt mutatott neki is az életben való elinduláshoz. Több szállodának, neves étteremnek volt séfje, ételeit mindenhol szívesen fogyasztották. Az évek során rengeteg versenyt megnyert, és sok nívós díjjal megjutalmazták.

Főzőműsoraiból, megjelent szakácskönyveiből a mai napig rengetegen merítenek ötletet az otthoni főzéshez.

Benke Lászlónak köszönhetően ma már szinte az egész ország jóízűen ebédelhet. Hiszen szakértelmével és ötleteivel folyamatosan igyekszik a Teletál Ételfutár megrendelőinek minden fajta igényét kielégíteni.Aki szeretné Laci bácsi speciális ínyencségeit megkóstolni, rendeljen ebédet az O1-O2-O3 sorokból!