Napraforgós update bundában sült sajtkrokett, sült zöldségtál
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
682.5 kcal
166.5 kcal
2,848.1 KJ
694.7 KJ
Zsír, amelyből
32.8 g
8.0 g
telített zsírsavak
11.5 g
2.8 g
Szénhidrát, amelyből
42.8 g
10.4 g
cukor
5.6 g
1.4 g
rost
23.2 g
5.7 g
Fehérje
42.4 g
10.3 g
Só
8.4 g
2.0 g
Nettó súly:
410 g
Összetevők:
brokkoli (18%), paprika (12%), ceruzabab (12%), sárgarépa (12%), trappista (11%),
zöldborsó, teljes mértékben hidrogénezett napraforgóolaj, kenyér (búzaliszt, lisztkeverék (szója,
glutén), élesztő, margarin (finomított olajok és zsírok (növényi eredet:pálma, repce)), tej, adalék-
anyag péksüteményekhez és kenyerekhez:szójaliszt, aszkorbinsav, enzimek (glutén)), zsemle-
morzsa (búzaliszt, lisztkeverék (szója, glutén), élesztő, étkezési só, adalékanyag péksütemé-
nyekhez és kenyerekhez:szójaliszt, lisztjavítószerek:aszkorbinsav, enzimek (glutén)), naprafor-
gómag, tojásfehérje lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), tojássárgája lé (tojás, tartósítószer:
kálium-szorbát), étkezési só, tej, szójaszósz (szójabab, étkezési só, búzaliszt), búzaliszt, liszt-
keverék (szója, glutén), fokhagyma, fűszerek
Allergének:
Glutén, Tej, Szója, Tojás