Ricottával töltött gomba parmezán sajttal, majonézes, joghurtos káposztasalátával
9
Értékelem
4
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
1,008.2 kcal
201.6 kcal
4,172.7 KJ
834.5 KJ
Zsír, amelyből
85.1 g
17.0 g
telített zsírsavak
19.4 g
3.9 g
Szénhidrát, amelyből
26.1 g
5.2 g
cukor
14.0 g
2.8 g
rost
11.7 g
2.3 g
Fehérje
28.7 g
5.7 g
Só
5.6 g
1.1 g
Nettó súly:
500 g
Összetevők:
káposztasaláta (káposzta, ivóvíz, étkezési só, ecetsav, tartósítószer: nátrium-benzoát,
édesítőszer: szacharin) (26%), csiperkegomba (23%), napraforgóolaj, sárgarépa, ricotta (tejsavó,
tartósítószer:ecetsav), joghurt, frissföl (tej, növényi olaj (növényi eredete:napraforgó, vajkultúra)),
mustár (ecet, mustármag, étkezési só, tartósítószer:nátrium-benzoát, fűszerek), vöröshagyma, parmezán
(tej, oltóenzim, étkezési só, tartósítószer:lizozim (tojás)), tejföl, tojássárgája lé (tojás,
tartósítószer:kálium-szorbát), tej, margarin (növényi olajok és zsírok (növényi eredetük:(pálma, repce,
napraforgó, len)), emulgeálószerek:zsírsavak mono- és digliceridjei, étkezési só,
tartósítószer:kálium-szorbát), porcukor, citromlé (citromlé, étkezési sav:citromsav,
tartósítószer:kálium-szorbát), étkezési só, búzaliszt, fűszerek
Allergének:
Tej, Tojás, Mustár, Glutén