Spenótfőzelék, update bundás kenyér
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
597.4 kcal
103.9 kcal
2,494.0 KJ
433.7 KJ
Zsír, amelyből
28.9 g
5.0 g
telített zsírsavak
11.6 g
2.0 g
Szénhidrát, amelyből
47.8 g
8.3 g
cukor
8.6 g
1.5 g
rost
17.3 g
3.0 g
Fehérje
27.9 g
4.9 g
Só
7.9 g
1.4 g
Nettó súly:
575 g
Összetevők:
leveles paraj (42%), tej (18%), ivóvíz, búzaliszt (4%), tejszín (író (tej), teljes
mértékben hidrogénezett növényi zsír (növényi eredet:pálmamag, pálma), tejszín, laktóz,
emulgeálószerek:szójalecitin, étkezési só) (4%), kukoricakeményítő, lisztkeverék (szója,
glutén), margarin (növényi olajok és zsírok (növényi eredetük:napraforgó, repce, pálma),
emulgeálószerek:zsírsavak mono - és digliceridjei, poliglicerin-poliricinoleát, étkezési só, A és
D3 vitamin, tartósítószer:szorbinsav), tojásfehérje lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát),
napraforgóolaj, lisztkeverék (szója, glutén), étkezési só, tojássárgája lé (tojás,
tartósítószer:kálium-szorbát), fokhagyma, tej, margarin (finomított olajok és zsírok (növényi
eredet:pálma, repce), tartósítószer:kálium-szorbát, természetes színezék:annatto), élesztő,
szódabikarbóna, adalékanyag péksüteményekhez és kenyerekhez (szójaliszt, lisztjavító szerek:
aszkorbinsav, enzim (glutén)), fűszerek
Allergének:
Tej, Szója, Glutén, Tojás