Update zöldborsófőzelék, édesítőszerekkel, baconos update fasírt
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
659.5 kcal
117.8 kcal
2,761.4 KJ
493.1 KJ
Zsír, amelyből
22.7 g
4.1 g
telített zsírsavak
5.8 g
1.0 g
Szénhidrát, amelyből
57.0 g
10.2 g
cukor
6.7 g
1.2 g
rost
25.8 g
4.6 g
Fehérje
43.9 g
7.8 g
Só
7.0 g
1.3 g
Nettó súly:
560 g
Összetevők:
zöldborsó (37%), tej (11%), sertéscomb (6%), teljes mértékben hidrogénezett napraforgó-
olaj, zsemlemorzsa (búzaliszt, lisztkeverék (szója, glutén), élesztő, étkezési só, adalékanyag péksüte-
ményekhez és kenyerekhez:szójaliszt, lisztjavítószerek:aszkorbinsav, enzimek (glutén)), kenyér (búza-
liszt, lisztkeverék (szója, glutén), élesztő, margarin (finomított olajok és zsírok (növényi eredet:pálma,
repce)), tej, adalékanyag péksüteményekhez és kenyerekhez:szójaliszt, aszkorbinsav, enzimek (glu-
tén)), baconszalonna (sertéshús, étkezési só, tartósítószer:nátrium-nitrites pácsó, fűszerek) (2%), ku-
koricakeményítő, vöröshagyma, étkezési só, búzaliszt, lisztkeverék (szója, glutén), tojásfehérje lé (to-
jás, tartósítószer:kálium-szorbát), margarin (növényi olajok és zsírok (növényi eredetük:napraforgó,
repce, pálma), emulgeálószerek:zsírsavak mono- és digliceridjei, poliglicerin-poliricinoleát, étkezési só,
A és D3 vitamin, tartósítószer:szorbinsav), tojássárgája lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), édesítő-
szer (szukralóz, stevia, étkezési sav:citromsav, tartósítószer:kálium-szorbát), fűszerek
Allergének:
Glutén, Szója, Tej, Tojás