Erdélyi vadraguleves (vaddisznócombból, fehérboros, pikáns ízesítéssel)

Jelenleg nem rendelhető
10
Értékelem 6
Megosztás:


Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban

Energiatartalom
359.6 kcal
71.9 kcal
1,495.7 KJ
299.1 KJ

Zsír, amelyből
23.6 g
4.7 g
telített zsírsavak
14.4 g
2.9 g

Szénhidrát, amelyből
14.6 g
2.9 g
cukor
4.0 g
0.8 g
rost
4.0 g
0.8 g

Fehérje
17.9 g
3.6 g

5.3 g
1.1 g
Nettó súly: 500 g
Összetevők: ivóvíz, vaddisznócomb (12%), tejszín (író (tej), teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (növényi eredet:pálmamag, pálma), tejszín, laktóz, emulgeálószerek:szójalecitin, étkezési só), gyökér, zöldborsó, sárgarépa, fehérbor, tejföl, napraforgóolaj, búzaliszt, vöröshagyma, ételízesítő (ízfokozók:nátrium-glutamát, dinátrium-inozinát, zöldségkeverék (vöröshagyma, sárgarépa, paszternák, zeller), fűszerek), étkezési só, mustár (víz, mustármag, cukor, ételecet, étkezési só, fűszerek (koriander, köménymag, majoránna, őröltbabér), tartósítószer (natrium-benzoát), élelmiszerszínezék (kurkumin)), fűszerek
Allergének: Tej, Szója, Tojás, Mustár, Zeller, Glutén

További ételeink:

Teletál logo

Termékeket helyeztél a kosárba. Biztosan el kívánod hagyni az oldalt?

Ha elhagyod az oldalt, a kosár tartalma elveszik.Biztosan el akarod hagyni az oldalt?

Megnézem a kosarat Ablak bezárása