Fehérboros gombakrémleves házi galuskával
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
236.9 kcal
59.2 kcal
987.6 KJ
246.9 KJ
Zsír, amelyből
12.4 g
3.1 g
telített zsírsavak
9.7 g
2.4 g
Szénhidrát, amelyből
17.2 g
4.3 g
cukor
3.1 g
0.8 g
rost
3.5 g
0.9 g
Fehérje
8.0 g
2.0 g
Só
5.1 g
1.3 g
Nettó súly:
400 g
Összetevők:
csiperkegomba (13%), ivóvíz, tej (9%), gomba
mix (laskagomba, shii-také, Nameko gomba, vargányagomba)
(7%), fehérbor, tejszín (író (tej), teljes mértékben
hidrogénezett növényi zsír (növényi eredet:pálmamag,
pálma), tejszín, laktóz,
emulgeálószerek:szójalecitin, étkezési só), búzaliszt,
étkezési só, margarin (növényi olajok és zsírok (növényi
eredetük:(pálma, repce, napraforgó, len)),
emulgeálószerek:zsírsavak mono- és digliceridjei, étkezési
só, tartósítószer:kálium-szorbát), tojásfehérje lé
(tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), tojássárgája lé
(tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), fűszerek
Allergének:
Tej, Szója, Tojás, Glutén