Fehérboros spárgakrémleves, kecskesajttal, baconnal
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
539.9 kcal
120.0 kcal
2,241.7 KJ
498.2 KJ
Zsír, amelyből
39.4 g
8.8 g
telített zsírsavak
28.0 g
6.2 g
Szénhidrát, amelyből
21.3 g
4.7 g
cukor
7.0 g
1.6 g
rost
3.3 g
0.7 g
Fehérje
18.8 g
4.2 g
Só
0.7 g
0.2 g
Nettó súly:
450 g
Összetevők:
ivóvíz, spárga (16%), tej (11%), burgonya(8%),
tejszín (író (tej), teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír
(növényi eredet:pálmamag, pálma), tejszín, laktóz, emulgeáló-
szerek:szójalecitin,étkezési só),fehérbor, kecskesajt (kecsketej,
tej, étkezési só, oltóenzim), vöröshagyma, baconszalonna
(csont, bőr nélküli sertés császárszalonna, víz, tartósítószer
(nátrium-nitrit), páckeverék, stabilizátor: tri-, di-, polifoszfát,
feldolgozott euchema moszat, konyhasó, szőlőcukor, ízfokozó:
mononátrium-glutamát, folyékony fűszerkeverék, antioxidáns:
nátrium-aszkorbát, fűszerkivonatok, füstaroma), búzaliszt,
margarin (növényi olajok és zsírok (növényi eredetük:(pálma,
repce, napraforgó, len)), emulgeálószerek:zsírsavak mono- és
digliceridjei, étkezési só, tartósítószer:kálium-szorbát),
fokhagyma, fűszerek
Allergének:
Tej, Szója, Glutén