Japán sajttorta miso karamellel
10
Értékelem
11
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
607.7 kcal
303.9 kcal
2,533.4 KJ
1,266.7 KJ
Zsír, amelyből
39.5 g
19.8 g
telített zsírsavak
26.9 g
13.5 g
Szénhidrát, amelyből
54.7 g
27.4 g
cukor
48.3 g
24.2 g
rost
0.0 g
0.0 g
Fehérje
8.3 g
4.2 g
Só
0.2 g
0.1 g
Nettó súly:
200 g
Összetevők:
cukor (21%), mascarpone (tejszín, tej,
savanyúságot szabályzó anyag:citromsav) (16%), tejszín (író
(tej), teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír
(növényi eredet:pálmamag, pálma), tejszín, laktóz,
emulgeálószerek:szójalecitin, étkezési só) (13%),
tojásfehérje lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát)
(11%), tojássárgája lé (tojás,
tartósítószer:kálium-szorbát) (7%), tej (7%), citrom,
búzaliszt, vaj, kókuszzsír, ivóvíz, golden szirup,
kukoricaliszt, vanillincukor (cukor, vanillinkristály),
miso pasta világos (szójabab, víz, rizs, só, alkohol,
színezék (riboflavin))
Allergének:
Tej Szója, Glutén, Tojás