Joghurtos sárgabarackkrém-leves, levendulás, mandulás sült habbal
17
Értékelem
5
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
360.9 kcal
90.2 kcal
1,522.6 KJ
380.7 KJ
Zsír, amelyből
7.7 g
1.9 g
telített zsírsavak
6.0 g
1.5 g
Szénhidrát, amelyből
64.6 g
16.2 g
cukor
60.4 g
15.1 g
rost
2.9 g
0.7 g
Fehérje
6.9 g
1.7 g
Só
0.7 g
0.2 g
Nettó súly:
400 g
Összetevők:
ivóvíz, sárgabarack (21%), cukor (11%), joghurt
(tej, joghurt kultúra) (9%), tejszín (író (tej), teljes
mértékben hidrogénezett növényi zsír (növényi
eredet:pálmamag, pálma), tejszín, laktóz,
emulgeálószerek:szójalecitin, étkezési só) (4%), tej,
vegyes gyümölcsszörp narancs ízzel (fruktóz-glükózszörp,
ivóvíz, gyümölcslevek (almalé 24,5%, szőlőlé 6,5%,
narancslé 2%), étkezési sav: citromsav, aromák, színezékek:
karotinok, antioxidáns: aszkorbinsav, tartósítószerek:
kálium-szorbát, nátrium-benzoát), búzaliszt, tojásfehérje
lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), citromlé
(citromlé, étkezési sav:citromsav,
tartósítószer:kálium-szorbát), vanillincukor (cukor,
vanillinkristály), mandula (diófélék), étkezési só,
fűszerek
Allergének:
Tej, Szója, Glutén, Tojás, Diófélék