Kelkáposzta-főzelék pirított tökmaggal, update fasírt
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
803.1 kcal
130.6 kcal
3,338.6 KJ
542.9 KJ
Zsír, amelyből
54.3 g
8.8 g
telített zsírsavak
6.8 g
1.1 g
Szénhidrát, amelyből
36.1 g
5.9 g
cukor
6.6 g
1.1 g
rost
13.8 g
2.2 g
Fehérje
35.6 g
5.8 g
Só
5.9 g
1.0 g
Nettó súly:
615 g
Összetevők:
kelkáposzta (35%), ivóvíz, szendvicssonka (sertéscomb,
tartósítószer:nátrium-nitrites pácsó, szójaizolátum, burgonyakeményítő,
fűszerek) (8%), napraforgóolaj (6%), vöröshagyma (4%), búzaliszt,
kukoricakeményítő (2%), tökmag (2%), tojássárgája lé (tojás,
tartósítószer:kálium-szorbát), lisztkeverék (szója, glutén), lisztkeverék
(szója, glutén), étkezési só, tojásfehérje lé (tojás,
tartósítószer:kálium-szorbát), fokhagyma, tej, margarin (növényi olajok és
zsírok (növényi eredetük:(pálma, repce, napraforgó, len)),
emulgeálószerek:zsírsavak mono- és digliceridjei, étkezési só,
tartósítószer:kálium-szorbát), élesztő, adalékanyag péksüteményekhez és
kenyerekhez (szójaliszt, lisztjavító szerek: aszkorbinsav, enzim (glutén)),
fűszerek
Allergének:
Tojás, Glutén, Szója, Tej, Mustár, Zeller