Kelkáposzta-főzelék, Stefánia vagdalt
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
804.4 kcal
146.3 kcal
3,352.8 KJ
609.6 KJ
Zsír, amelyből
49.3 g
9.0 g
telített zsírsavak
9.7 g
1.8 g
Szénhidrát, amelyből
60.7 g
11.0 g
cukor
4.5 g
0.8 g
rost
8.3 g
1.5 g
Fehérje
25.3 g
4.6 g
Só
7.6 g
1.4 g
Nettó súly:
550 g
Összetevők:
kelkáposzta (22%), burgonya (15%),ivóvíz,
búzaliszt (7%), sertés comb, napraforgóolaj, vöröshagyma,
főtt tojás (tojás, étkezési sav:citromsav), étkezési só,
fokhagyma, tojásfehérje lé (tojás,
tartósítószer:kálium-szorbát), ételízesítő
(ízfokozók:nátrium-glutamát, dinátrium-inozinát,
zöldségkeverék (vöröshagyma, sárgarépa, paszternák,
zeller), fűszerek), tojássárgája lé (tojás,
tartósítószer:kálium-szorbát), sertészsír, élesztő,
adalékanyag péksüteményekhez és kenyerekhez (szójaliszt,
lisztjavító szerek: aszkorbinsav, enzim (glutén)),
fűszerek
Allergének:
Mustár, Zeller, Glutén, Tojás, Szója