Sárgaborsó-főzelék, vagdalt
64
Értékelem
24
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
1,163.8 kcal
190.8 kcal
4,854.5 KJ
795.8 KJ
Zsír, amelyből
63.6 g
10.4 g
telített zsírsavak
20.1 g
3.3 g
Szénhidrát, amelyből
97.9 g
16.0 g
cukor
2.0 g
0.3 g
rost
24.1 g
4.0 g
Fehérje
37.8 g
6.2 g
Só
8.1 g
1.3 g
Nettó súly:
610 g
Összetevők:
sárgaborsó (13%), sertés comb (11%),ivóvíz,
búzaliszt (10%), vöröshagyma, sertészsír, napraforgóolaj,
tojásfehérje lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát),
étkezési só, csemegeszalonna kisütött zsírja, tojássárgája
lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), fokhagyma,
füstölt csemege szalonna (sertés szalonna, étkezési só),
ételízesítő (ízfokozók:nátrium-glutamát,
dinátrium-inozinát, zöldségkeverék (vöröshagyma, sárgarépa,
paszternák, zeller), fűszerek), élesztő, füstaroma
(jódozott só, ízfokozók:nátrium-glutamát, növényi zsír
(pálma, shea), keményítő, aromák), adalékanyag
péksüteményekhez és kenyerekhez (szójaliszt, lisztjavító
szerek: aszkorbinsav, enzim (glutén)), fűszerek
Allergének:
Glutén, Szója, Tojás, Mustár, Zeller, Kén-dioxid