Vajas citromos, fehérboros pácban sült tőkehalfilé rozmaringos olaszos burgonyával
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
1,021.0 kcal
226.9 kcal
4,302.2 KJ
956.0 KJ
Zsír, amelyből
20.6 g
4.6 g
telített zsírsavak
5.2 g
1.2 g
Szénhidrát, amelyből
139.6 g
31.0 g
cukor
1.7 g
0.4 g
rost
19.5 g
4.3 g
Fehérje
55.2 g
12.3 g
Só
8.1 g
1.8 g
Nettó súly:
450 g
Összetevők:
burgonya (50%), fekete tőkehal (35%), olívaolaj
(3%), citrom, fehérbor, kukoricakeményítő, citromlé
(citromlé, étkezési sav:citromsav,
tartósítószer:kálium-szorbát), fokhagyma, étkezési só,
vaj, margarin (növényi olajok és zsírok (növényi
eredetük:(pálma, repce, napraforgó, len)),
emulgeálószerek:zsírsavak mono- és digliceridjei, étkezési
só, tartósítószer:kálium-szorbát), rozmaring, fűszerek
Allergének:
Tej, Hal