Vöröslencse-főzelék, Stefánia vagdalt
9
Értékelem
1
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
978.7 kcal
171.7 kcal
4,086.0 KJ
716.8 KJ
Zsír, amelyből
52.2 g
9.2 g
telített zsírsavak
12.5 g
2.2 g
Szénhidrát, amelyből
79.4 g
13.9 g
cukor
2.6 g
0.5 g
rost
16.4 g
2.9 g
Fehérje
39.7 g
7.0 g
Só
7.8 g
1.4 g
Nettó súly:
570 g
Összetevők:
vöröslencse (14%), búzaliszt (6%),ivóvíz,
sertés comb, napraforgóolaj, tejföl, vöröshagyma, főtt
tojás (tojás, étkezési sav:citromsav), mustár (víz,
mustármag, cukor, ételecet, étkezési só, fűszerek
(koriander, köménymag, majoránna, őröltbabér),
tartósítószer (natrium-benzoát), élelmiszerszínezék
(kurkumin)), étkezési só, tojásfehérje lé (tojás,
tartósítószer:kálium-szorbát), fokhagyma, ételízesítő
(ízfokozók:nátrium-glutamát, dinátrium-inozinát,
zöldségkeverék (vöröshagyma, sárgarépa, paszternák,
zeller), fűszerek), tojássárgája lé (tojás,
tartósítószer:kálium-szorbát), sertészsír, currypor
(kurkuma, koriandermag, római kömény, ánizs, görögszéna
mag, chilli, zellermag, fokhagyma, só), élesztő,
adalékanyag péksüteményekhez és kenyerekhez (szójaliszt,
lisztjavító szerek: aszkorbinsav, enzim (glutén)),fűszerek
Allergének:
Tej, Tojás, Mustár, Zeller, Glutén, Szója