Központban a karácsony!

Az év végéhez közeledve egy játékos PONTGYŰJTŐ akcióval segítjük a karácsonyi készülődést.
Idén az ünnep talán legjobban várt, legtöbb örömét adó meglepetéséért, akár az egész család számára szórakoztató JÁTÉKOKÉRT lehet Teletál PONTOKAT gyűjteni.
GYŰJTSD a megrendelt ételek mellé járó PONTOKAT és lepd meg gyermeked a hétköznapokat még boldogabbá varázsló, több korosztály figyelmét is lekötő vidám, kreatív, gondolkodtató játékkal.

Mit kell tenned, ha részt szeretnél venni az akcióban?

Rendelj rendes ételt, gyűjts vele minél hamarabb, minél több pontot, ragaszd őket a pontgyűjtőbe, válaszd ki a Neked tetsző játékot és érvényesítsd a kedvezményt!
A pontgyűjtőlapok kategóriájukon belül tetszés szerint bármely termékre beválthatók, amennyiben megvannak a megfelelő mennyiségű pontmatricák.

  FONTOS

 • A külön pontgyűjtő felületekre beragasztott pontok nem vonhatók össze.
 • A pontok készpénzre nem válthatók, csak a KÖZPONTBAN A KARÁCSONY! akció keretében használhatók fel.
 • A kedvezmények a jatektenger.hu áraihoz mérten kerültek megállapításra.
 • A készletek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért minél előbb válaszd ki és rendeld meg a Neked tetsző ajándékokat.
 • Ne feledd, minden hetente elköltött 2 000 Ft = 1 db PONT!
 • Az árak az Áfa-t tartalmazzák.

Pontgyűjtés menete

 1. Rendelj folyamatosan az akció ideje alatt és mi, a hetente nálunk elköltött minden 2 000 Ft után 1 db ponttal jutalmazunk!
 2. 2. Gyűjts össze 8, 11 vagy akár 15 db pontot és válassz a játékok közül!
 3. 3. Ha a szükséges pontok összegyűltek, a pontgyűjtő lapot vagy lapokat pontosan kitöltve add le a futárnál és a következő hét péntekén érvényesítjük a kedvezményt. A pontgyűjtő lapra egyenként 3 db termék vásárlására beváltható pontokat ragaszthatsz. Több termék választása, vásárlása esetén újabb pontgyűjtő lapra lesz szükséged, amit a futártól tudsz kérni!
 4. 4. Az akció részletei és részvételi szabályzata megtalálható a teletal.hu weboldalon.

Leadási határidő

Az utolsó pontgyűjtő lap leadási határideje, 2021.12.14. kedd. Az ajándékokat, a készlet erejéig, még azon a héten kiszállítjuk!

Karácsonyi pontgyűjtő katalógusod kérd a futártól!

Pontgyűjtési időszak

2021.11.08. - 2021.12.10.

Kattints a téged érdeklő játékra!