MEGÉRKEZETT A ZabKásád!
Ha jót akarsz magadnak, ne habozz, ZABOZZ!


Tudjátok hogyan készül a zabpehely?

Az egész szemű zabot megtisztítják külső héjától, majd a malomüzemi tisztítás és előkészítés után, gőzöléssel, hengerek közti lapítással állítják elő


Na de miért is jó a ZabKása rendszeres fogyasztása?

Szerencsére a köztudatban ma már egyre elterjedtebb és népszerűbb gabonaféle. Rendszeres fogyasztása rendkívül jó hatással van egészségünk megőrzésére, éppen ezért érdemes beépíteni a mindennapi étkezésünkbe.

Nagyon sok ásványi anyagot, vitamint, antioxidánsokat tartalmaz, kiváló vasforrásnak is számít. Sőt! A növények között a fehérje tartalma is kiemelkedően magas!


Miért jó társunk a testsúly kordában tartásában?

Miután elfogyasztottuk, felszívódása lassan történik, a vércukorszintet nem emeli meg. Ez többek között annak is köszönhető, hogy vízoldékony rostanyagok vannak benne, melyek jelentős mennyiségű vizet tudnak megkötni, illetve rendkívül magas a rost tartalma. Az emésztésre kimondottan serkentő hatással bír, a teltségérzet hamar megérkezik és jóval tovább is tart, mint más ételek esetében.

Megfőzve még alacsonyabb a glikémiás indexe, mivel a vízoldékony rostokat a főzés még jobban felszabadítja, ez által a glükóz csak lassabban kerül a véráramba, később leszünk éhesek tőle.

Rendszeres fogyasztása jó hatással van a koleszterinszintre, a szív és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát is jelentősen csökkenheti.


Szeretnénk, ha bőrünk, hajunk még szebb lenne?

A ZabKása ezekre, sőt a csontok általános állapotára egyaránt rendkívül jó hatással van.
Regenerálja az idegeket, élénkíti az egész idegrendszert, stressz, kimerültség esetén is nagyon jó hatással van a szervezetre. Természetesen lúgosító hatásának köszönhetően képes a szervezet savasodását megkötni, s mivel gyulladáscsökkentő anyagokat is tartalmaz, ezért nyugtatja a gyomrot és a belet egyaránt.

Jótékony hatásai, pozitív tulajdonságai szinte a végtelenségig sorolhatóak.


Mit kínálunk mi Neked?

Sok színű palettán megoldást a mindennapokra.
Legyen akár reggeli, tízórai vagy uzsonna. Amelyikhez éppen kedved van, kiegészítő étkezésként mindennap másféle szórattal, öntettel, ízesítéssel rendkívül finom, ízletes zabkása-variációkat.

EGÉSZSÉGÜNKRE!Teletál logo

Termékeket helyeztél a kosárba. Biztosan el kívánod hagyni az oldalt?

Ha elhagyod az oldalt, a kosár tartalma elveszik.Biztosan el akarod hagyni az oldalt?

Megnézem a kosarat Ablak bezárása