
MEGÉRKEZETT A ZabKásád!
Ha jót akarsz magadnak, ne habozz, ZABOZZ!
Tudjátok hogyan készül a zabpehely?
Az egész szemű zabot megtisztítják külső héjától, majd a malomüzemi tisztítás és előkészítés után, gőzöléssel, hengerek közti lapítással állítják elő
Na de miért is jó a ZabKása rendszeres fogyasztása?
Nagyon sok ásványi anyagot, vitamint, antioxidánsokat tartalmaz, kiváló vasforrásnak is számít. Sőt! A növények között a fehérje tartalma is kiemelkedően magas!
Miért jó társunk a testsúly kordában tartásában?
Miután elfogyasztottuk, felszívódása lassan történik, a vércukorszintet nem emeli meg. Ez többek között annak is köszönhető, hogy vízoldékony rostanyagok vannak benne, melyek jelentős mennyiségű vizet tudnak megkötni, illetve rendkívül magas a rost tartalma. Az emésztésre kimondottan serkentő hatással bír, a teltségérzet hamar megérkezik és jóval tovább is tart, mint más ételek esetében.
Megfőzve még alacsonyabb a glikémiás indexe, mivel a vízoldékony rostokat a főzés még jobban felszabadítja, ez által a glükóz csak lassabban kerül a véráramba, később leszünk éhesek tőle.
Rendszeres fogyasztása jó hatással van a koleszterinszintre, a szív és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát is jelentősen csökkenheti.
Szeretnénk, ha bőrünk, hajunk még szebb lenne?
A ZabKása ezekre, sőt a csontok általános állapotára egyaránt rendkívül jó hatással van.
Regenerálja az idegeket, élénkíti az egész idegrendszert, stressz, kimerültség esetén is nagyon jó hatással van a szervezetre.
Természetesen lúgosító hatásának köszönhetően képes a szervezet savasodását megkötni, s mivel gyulladáscsökkentő anyagokat is tartalmaz, ezért nyugtatja a gyomrot és a belet egyaránt.
Jótékony hatásai, pozitív tulajdonságai szinte a végtelenségig sorolhatóak.
Mit kínálunk mi Neked?
Sok színű palettán megoldást a mindennapokra.
Legyen akár reggeli, tízórai vagy uzsonna. Amelyikhez éppen kedved van, kiegészítő étkezésként mindennap másféle szórattal, öntettel, ízesítéssel rendkívül finom, ízletes zabkása-variációkat.
EGÉSZSÉGÜNKRE!
