Hetfo Hetfo Hetfo Hetfo Hetfo
Hetfo Hetfo Hetfo Hetfo Hetfo

Június harmadik vasárnapja az Édesapák napja.

Néhány éve már Magyarországon is hagyomány, az Amerikából induló és világszerte közkedvelt ünnep, amikor is Az Édesanyákat követve az Édesapákat ünnepeljük meg.

Miért is maradnának ki a családfők, hiszen szülőként ugyanolyan megbecsülést érdemelnek. Fordítsuk, hát figyelmünket természetesen a mindennapok mellett ezen a kiemelt napon is az Édesapákra, Nagypapákra vagy a Keresztapukákra!

Hogy az Apák, Papák, Nagypapák se maradjanak ki a sorból, a Teletál idén egy héten át Apás fogásokkal kedveskedik a családfenntartókról.

Extra hús feltéttel készült fogásaink gondoskodnak róla, hogy extrán tele tállal ünnepeljük az édesapákat.

Ha nincs ötleted, hogy Édesapádat mivel lepd meg Apák napja alkalmából íme néhány tipp, ami nem feltétlen az ajándékról, hanem sokkal inkább a gondoskodásról és az odafigyelésről szól:

  • 1. Ajándékok helyett gondolkozz közös programokban. Szervezz közös programot édesapáddal! Menjetek kirándulni, menjetek együtt meccsre, utána inni valamit, a lényeg, hogy minőségi időt tudjatok együtt tölteni.
  • 2. Ha szeret utazni vagy kirándulni, akkor szervezhetsz neki egy kirándulást a barátaival vagy éppen veletek, a családjával, akár pár napra együtt el is utazhattok kikapcsolódni!
  • 3. Apukád szeret enni és szereti a finom, fogásokat? Kényeztesd őt egész héten át igazi finom falatokkal! A legjobb az egészben, hogy mialatt ti minőségi időt tölthettek együtt a Teletál mindent megfőz a héten neki.

Válogass az Apás hétre étlapunk EXTRA húsfeltéttel készült ételeiből az N és a Z3 sorokból, hogy Édesapád, Nagypapád vagy Keresztapád is érezhesse, hogy neki van a legjobb dolga a világ összes Apukájából!



Teletál logo

Termékeket helyeztél a kosárba. Biztosan el kívánod hagyni az oldalt?

Ha elhagyod az oldalt, a kosár tartalma elveszik.Biztosan el akarod hagyni az oldalt?

Megnézem a kosarat Ablak bezárása