Rendelj rendes ételt a pihenésed idejére is!

Utazz a nyáron Magyarországon szinte bárhova - a Balatonra, a Velencei-tóhoz, a Tisza-tóra, a Mátrába vagy az Alföldre - egy biztos, hogy ha szeretnéd, a rendelésedet a Teletál akár a nyaralásodra is utánad viszi, így biztosan nem maradsz éhesen!

Itt a nyár, a nyaralások, utazások, a pihenés időszaka.

A jó hírünk az, hogy a szabadságod alatt sem kell lemondanod a Teletál finom ízeiről, hiszen ha a pihenésed idejét Magyarországon töltöd, mi gond nélkül kiszállítjuk neked és akár egész napra biztosítjuk az étkezésedet!

Miért kényelmesebb a Teletállal még a nyaralás is? Van számos tippünk erre:

Kedvenc ízek: Nyáron sem kell lemondanod a finom ételekről csak azért, mert nyaralsz!

Kényelem: Nincs többé bevásárlás és főzés a nyaralás alatt. Mi mindent elintézünk helyetted.

Változatos kínálat: A strandokon kínált gyors ételek helyett vagy mellett minden napra változatos, finom ízeket biztosíthatsz magadnak általunk.

Pénztárcabarát: Minőségi ételek kedvező áron, hogy több maradjon a nyaralás többi örömére.

Akár teljes ellátás: Ha szeretnéd, a teljes ellátásod is adott! Finom, friss pékáruinkból, kenyércipóból összeállítva akár a reggelit megoldjuk, nem beszélve bőséges kínálatunkról, melyből az ebéd és a vacsora kérdése is megoldott. Így megspórolod többek között a boltban vásárlást, vagy az éttermi költségeket, ráadásul az egész napi étkezésed egy helyről kézhez kapod.

Díjmentes kiszállítás: Rendelésed az ország szinte teljes területére díjmentesen utánad visszük a nyaralásod helyszínére.

Tedd emlékezetessé a nyaralásodat, a főzést pedig bízd ránk mi vállaljuk a konyhában töltött időt, hogy te addig is a lazításra koncentrálhass! Rendelj tőlünk és élvezd a gondtalan pihenést!

Teletál logo

Termékeket helyeztél a kosárba. Biztosan el kívánod hagyni az oldalt?

Ha elhagyod az oldalt, a kosár tartalma elveszik.Biztosan el akarod hagyni az oldalt?

Megnézem a kosarat Ablak bezárása