Kedves Megrendelőnk,

Konyhánk, az ételrendelés és kiszállításunk jelenleg is és a bejelentett március 8 - 22. közötti szigorítások alatt is biztonságosan, a legmagasabb szintű óvintézkedések mellett működik!

Mély együttérzéssel gondolunk a járvány okozta mind nagyobb terhek miatt szenvedő honfitársainkra, családokra, velük együtt bízunk a betegek gyors felépülésében.

Gondoskodj szeretteidről most és akkor is, ha a mindennapok esetleg újra elzárnak majd Benneteket egymástól. Számíthatsz ránk, mi a nehéz időszakban is ott leszünk az üstök mellett, az utakon, a falvakban, szinte mindenütt az országban.

Intézd kényelmesen rendelésed, fizesd online, érintkezésmentesen visszük, szállítjuk házhoz a megrendelt biztonságos, főtt ételeket, ahová és akinek csak kéred, szállítási területeinken belül! Mind a gyermekek, mind az idősek étkezését is meg tudod oldani kínálatunkból, például a variálható sulidő vagy a kétfogásos nyugdíjas menükkel.

  Hogyan teszi a Teletál még biztonságosabbá az ételek elkészítését és kiszállítását?
 • Valamennyi munkatársunk kiemelt oktatásban részesült a koronavírus fertőzéssel, annak elkerülésével kapcsolatban, valamint az életbe léptetett szigorúbb előírásokról.
 • Folyamatosan ellenőrizzük munkatársaink egészségi állapotát. Bárminemű betegségre utaló tünet esetén azonnal felfüggesztjük a munkavégzés alól, mindaddig, míg orvos keresőképes állapotát nem igazolja.
 • Élelmiszeripari üzemként, dolgozóinknak szigorú higiéniai előírásokat kell betartania, de ezeket tovább szigorítottuk. Minden konyhai dolgozónak a szükséges kézmosásokon túl, óránként kell kezet mosnia és fertőtlenítenie.
 • A termelőterületeken, az irodákban történő tartózkodás, közlekedés idejére, minden dolgozónak kötelező a szájmaszk használata és a legalább 1.5 m távolság megtartása.
 • A takarítószemélyzet folyamatosan fertőtlenít minden olyan felületet, amellyel a dolgozók kezükkel érintkezésbe léphetnek.
 • Beszállító partnereink, társüzemeink ellenőrzését szintén tovább szigorítottuk.
 • Konyhánkon a legtöbb alapanyag, amelyet az ételek készítésénél használunk, leginkább Magyarországról származik, a készletek biztosítottak.
 • Minőségirányítási osztályunk 10 munkatársa, éjjel - nappal folyamatosan ellenőrzi az előírások betartását. Vezetőink naprakész kapcsolatban vannak a hatóságokkal, szükség esetén azonnali intézkedéseket léptetnek érvénybe.
 • Valamennyi futár kollégánkat nagy hatékonyságú kézfertőtlenítővel láttunk el, amelynek használata részükre kötelező, ahogy a maszk és kesztyű viselete.
 • Érintkezésmentesen szállítunk, azaz futárral egyáltalán nem kell találkoznod. Online rendelés, fizetés, majd kiszállítás után, nylonszatyorban, akár küszöbre/ablakpárkányra/kilincsre helyezzük ételeid.

A Teletál folyamatosan figyeli, ügyeli a biztonsági intézkedések alakulását, betartását és szükség esetén továbbiakat is bevezet megrendelői, munkatársai, partnerei és családjaik védelme érdekében. Őszintén köszönjük, hogy bizalmaddal megtiszteled munkatársainkat, cégünket.

A megszokott higiéniával, biztonsággal, minőséggel szolgálunk ki Téged és bízunk benne, a jövőben is elégedett vendégként találkozhatunk Veled.

Vigyázz magadra, viselj maszkot, tartsd a távolságot !