Kedvencek? Kedvencek!

A Kedvencek funkció használatával, még kényelmesebbé teheted ételrendeléseidet, valamint biztos lehetsz benne, többé nem maradsz le egyetlen kedvenc ételeidről sem.

Hogyan használjam?

Ha egy étel ízlett és a jövőben is szívesen fogyasztanád, nem szeretnél lemaradni róla, nincs más teendőd, mint az oldalra bejelentkezni, az étlapon megkeresni és az étel neve alatt található Információ ikonra kattintani.
Ekkor felugrik az étel bemutató ablaka, amelyben megjelölheted az ételt, mint kedvenc. Ezt úgy teheted meg, hogy rákattintasz az ablak felső menüsorában a Kedvencekhez adom feliratra.Hol találom a kedvenceimet?

0

A kedvencnek jelölt ételeket, a Kedvencek menüpontban érheted el vagy a következő linken: https://teletal.hu/fiok/kedvencek

Itt láthatod a kedvencként megjelölt ételeket, értékelheted is őket, valamint azt is láthatod, hogy az aktuális étlapokon szerepel-e az étel, ha igen, pontosan melyik héten, mely sor/kód alatt.


Értesítés kérése / lemondása

0

Ezen kívül, lehetőséged van a kedvenc ételeid elérhetőségéről e-mailben jelzést kérni.
Ezt a Felhasználói fiók/Engedélyek menüpontjában teheted meg, vagy pedig ezen a címen:https://teletal.hu/fiok/engedelyek.
Amennyiben itt bekapcsolod a "Levél küldése a kedvencként megjelölt ételed elérhetőségéről" funckiót, akkor szerdánként levélben értesítünk, ha valamelyik kedvenced rendelhető lesz a következő héten.
Ha később úgy gondolnád, hogy már nincs szükséged erre a szolgáltatásra, akkor csupán annyit kell tenned, hogy ugyan ebben a menüpontban, szimplán kikapcsolod a funkciót.

Teletál logo

Termékeket helyeztél a kosárba. Biztosan el kívánod hagyni az oldalt?

Ha elhagyod az oldalt, a kosár tartalma elveszik.Biztosan el akarod hagyni az oldalt?

Megnézem a kosarat Ablak bezárása