Kedvencek? Kedvencek!

A Kedvencek funkció használatával még kényelmesebbé teheted az ételrendelést, valamint biztos lehetsz benne, hogy soha nem maradsz le a kedvenc ételeidről!

Hogyan használjam?

Ha egy étel ízlett, és a jövőben sem szeretnéd kihagyni,nincs más dolgod mint bejelentkezni az oldalra, majd az étlapon megkeresni, és az
étel neve alatt található Információ ikonra kattintani.
Ekkor felugrik egy ablak, itt megjelölheted az ételt mint kedvenc.
Ezt a úgy teheted meg, hogy rákattintassz a Kedvencekhez adom feliratra.Hol találom a kedvenceimet?

0

A kedvencnek jelölt ételeket, a Kedvencek menüpontban érheted el, vagy pedig a következő url-en:https://teletal.hu/fiok/kedvencek

Itt láthatod a kedvencként megjelölt ételeket, értékelheted őket, valamint láthatod, hogy az aktuális étlapokon szerepel-e az étel, és ha igen pontosan melyik héten, milyen kód alatt.


Értesítés kérése / lemondása

0

Ezen kívül, lehetőséged van a kedvenc ételeid elérhetőségéről e-mailben jelzést kérni.
Ezt a Felhasználói fiók/Engedélyek menüpontjában teheted meg, vagy pedig ezen a címen:https://teletal.hu/fiok/engedelyek.
Amennyiben itt bekapcsolod a "Levél küldése a kedvencként megjelölt ételed elérhetőségéről" funckiót, akkor szerdánként levélben értesítünk, ha valamelyik kedvenced rendelhető lesz a következő héten.
Ha később úgy gondolnád, hogy már nincs szükséged erre a szolgáltatásra, akkor csupán annyit kell tenned, hogy ugyan ebben a menüpontban, szimplán kikapcsolod a funkciót.