Grill Party a nyáron az egyik legnagyobb buli!

Itt van végre a jó idő, indul a Grillparti szezon, idén semmiféleképp ne hagyd ki, mert isteni grill kolbász választékot kínálunk!
A legjobb az egészben, hogy ki sem kell mozdulnod érte és otthon elkápráztathatod a családodat, vagy akár a baráti társaságot! Legyél te otthon a grillmester, mi pedig házhoz szállítjuk neked az alapanyagot, ami ehhez kell!
Grillezhetsz az erkélyen a teraszon, a kertben, de simán elkészítheted a konyhai tűzhelyen is.

Háromféle grillkolbász közül tudsz választani, mindegyik csomag 8 darabot tartalmaz (250g kiszerelésben) különféle ízesítésben.

Hetfo

GR1

Ha a magyaros ízvilágot kedveled, akkor a legjobb választás a magyaros mini kolbász lesz.

Hetfo

GR2

Amennyiben az egyedi fűszerezésű, fehér kolbászt szereted, a bajor mini grillkolbász lesz a kedvenced!

Hetfo

GR3

De semmiképp ne hagyd ki a sorból a klasszikus tárcsás mini grillkolbászt sem, hogy igazán változatos legyen a repertoár!

Ha valamiért elmarad a kerti party, akkor sem marad a grillkolbász a nyakadon! Egyrészt, mert olyan finom, hogy tuti a családban elfogy. Másrészt pedig azért, mert ha megrendeled tőlünk, kivisszük neked és a kiszállítástól számított 12 napig, hűtve tárolva még nyugodtan felhasználhatod!

Rendelj kedvedre a GRILL PARTY (GR1-2-3 kód) finomságaink közül, hogy valami tutival úgy igazán beinduljon a grill szezOn!

Teletál logo

Termékeket helyeztél a kosárba. Biztosan el kívánod hagyni az oldalt?

Ha elhagyod az oldalt, a kosár tartalma elveszik.Biztosan el akarod hagyni az oldalt?

Megnézem a kosarat Ablak bezárása